Dit is een leeg menu. Zorg ervoor dat je menu items bevat.

Over ons

Introductie

Baek Yong's gevoel voor gemeenschap

Wees zelfverzekerd genoeg om je falen te accepteren.

Baek Yong is een sportorganisatie opgericht in de bruisende stad Rotterdam, in de wijk Spangen, in het jaar 2020. Wij zijn meer dan alleen een sportclub, omdat we ernaar streven een kleine gemeenschap op te bouwen binnen onze organisatie. Onze dojo ligt pal naast het beroemde voetbalstadion Het Kasteel, waar wij onze leerlingen trainen in de kunst van Taekwon-do.

Veel van onze leden wonen in de omgeving, en we streven naar een gevoel van saamhorigheid onder onze leerlingen, zowel binnen als buiten de dojo. Naast onze reguliere clubtoernooien organiseren we uitstapjes om het gevoel van kameraadschap en verbondenheid verder te bevorderen.

Asam Butt

Asam Butt

Onthoud, in Taekwon-do, is de grootste tegenstander die je ooit zult tegenkomen jezelf. Train hard, verleg je grenzen, en leer je eigen twijfels en angsten te overwinnen. Dat is de ware weg naar succes.

Verbeterde geestelijke gezondheid

De frisse lucht, de natuurlijke omgeving en de blootstelling aan zonlicht kunnen het algemene gevoel van welzijn en de mentale helderheid verbeteren. Lichaamsbeweging in de buitenlucht kan ook een geweldige manier zijn om stress te verminderen en de concentratie te verbeteren, wat kan leiden tot een productievere en bevredigendere dag.

Verhoogde calorieverbranding

Fitness- en cardiosessies in de buitenlucht kunnen uitdagender zijn dan binnenoefeningen door het gevarieerde terrein, de windweerstand en andere factoren. Dit betekent dat u tijdens een buitensessie meer calorieën verbrandt, waardoor u uw fitnessdoelen sneller kunt bereiken.

outdoor fitness and cardio

The only bad workout is the one that didn't happen!

Je hoeft niet geweldig te zijn om te beginnen, maar je moet beginnen om geweldig te zijn!

ONZE EXPERTISE

De voordelen van Taekwon-do voor de ontwikkeling van de jeugd

Bij Baek Yong zijn we toegewijd aan het inspireren en versterken van de jeugd in onze gemeenschap. Wij geloven dat het bijbrengen van een bepaalde manier van denken en leven de toekomst van onze jeugd positief kan beïnvloeden. Taekwon-do is een sport die niet alleen iemands fysieke vaardigheden versterkt, maar ook iemands mentale vermogens cultiveert. Tijdens onze trainingen proberen wij onze leerlingen essentiële waarden bij te brengen zoals respect, gelijkheid en discipline.

Wij zijn er trots op dat onze club meer is dan alleen een plek om te trainen; het is een gemeenschap waar gelijkgestemde individuen samenkomen om te leren, te groeien en een band op te bouwen. Wij verwelkomen iedereen die onze waarden deelt en bereid is zich in te zetten voor onze trainingsprogramma’s. Word vandaag nog lid en ervaar de voordelen van het deel uitmaken van onze Baek Yong familie!

Register Membership

Word lid van onze club om de beste training te krijgen!

Aanmelden kan hier via het aanmeldformulier